Handlevogn    Varer i handlevogn 0 - Handlevogn - Kasse

Betaling og retur

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.
 
Priser
Prisene inkluderer 25% moms.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.
 
Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-post med all informasjon. I tillegg mottar du en e-post med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.
 
Betaling
I denne nettbutikken har du følgende betalingsalternativ; PayPal, Klarna Faktura og Klarna Konto.
 
PayPal
Med det sikre betalingsystemet PayPal betaler du umiddelbart med VISA, MasterCard, AmEx og en rekke kredittkort. Ingen gebyr.
 
Klarna Faktura
Med Klarna Faktura vil du motta faktura sammen med varene, og har 14 dagers betalingsfrist. Fakturagebyr på 29,- tilkommer.
 
Klarna Konto
Med Klarna Konto kan du dele opp beløpet over inntil 36 mdr. Fakturagebyr på 29,- og årsrente på 22% tilkommer.
 
Forskuddsbetaling
Velger du forskuddsbetaling vil du få tilsendt kontonummer når vi har sjekket lagerstatus på bestillingen din. Ingen gebyr.
 
Hente varen på Pinpoint
Velger du fraktalternativ "Hente på Pinpoint" må du allikevel forhåndsbetale for at vi skal holde av varen.

Dine angre- og returrettigheter

Angrerett
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Av hygieniske årsaker må forseglingen være ubrutt. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returforklarings dokument ikke følger varen.
 
Returrett
Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Av hygieniske årsaker må forseglingen være ubrutt.
Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklarings dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

 

 

Pinpoint Piercing Torggt 11 0181 Oslo Tlf. 22333190 - Foretaksregisteret 987606975 mva.
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2016